Lees zoals u leeft.

Voor maar 10 euro per maand

Lees zoals u leeft. Waar, wanneer en hoe u maar wil. Met De Morgen Digiflex heeft u voor amper 10 euro per maand onbeperkt toegang tot alle online artikelen op demorgen.be en in de app. De Morgen Digiflex, dat is flexibel lezen waar en wanneer u wil, maar ook makkelijk opzeggen wanneer u wil.

Ontdek nu onze nieuwe formule voor maar 10 euro.

Lees zoals u leeft.

Voor maar 10 euro per maand

Lees zoals u leeft. Waar, wanneer en hoe u maar wil. Met De Morgen Digiflex heeft u voor amper 10 euro per maand onbeperkt toegang tot alle online artikelen op demorgen.be en in de app. De Morgen Digiflex, dat is flexibel lezen waar en wanneer u wil, maar ook makkelijk opzeggen wanneer u wil.

Ontdek nu onze nieuwe formule voor maar 10 euro.

Lees zoals u leeft.

Voor maar 10 euro per maand

Met De Morgen Digiflex leest u voor amper 10 euro per maand onbeperkt alle online artikelen op demorgen.be en in de app. De Morgen Digiflex, dat is flexibel lezen waar en wanneer u wil, maar ook makkelijk opzeggen wanneer u wil. Ontdek hier onze nieuwe formule voor maar 10 euro.
Veelgestelde vragen
  • Wat krijgt u als abonnee?
  • Met een zesdaags abonnement (Compleet, Weekend+Digitaal, Digitaal) krijgt u:
    
   1. Elke dag het relevantste nieuws en onze straffe bijlages.

   Dagelijks krijgt u het belangrijkste nieuws uit binnen­- en buitenland met duiding & sport. Aangevuld met heldere analyses en spraakmakende opinies. Maar er is meer. In DM.focus gaan we dieper in op actuele thema’s. Inspirerend cultuur ­ nieuws, recensies en tips vindt u in DM.cult. Op woensdag doet u in onze boekenbijlage nieuwe inzichten op over literatuur. En op vrijdag stomen we u klaar voor het weekend met cult.opvrijdag.

   2. Extra veel leesplezier met onze weekendbijlages.

   Weg van de waan van de dag. Op zaterdagochtend ligt de uitgebreide weekendkrant in uw brievenbus. Uw ontbijt met extra veel leesplezier kan starten.

   Zeno, uw extra weekendbijlage, wil u graag gidsen door de chaos die de nieuwsstroom meestal is. Met slimme interviews, verrassende reportages, bijtende essays én topfotografie. Aangevuld met een handige tv­-gids.

   In De Morgen Magazine ontdekt u alles wat het leven leuker maakt. Met focus op wonen, culinair, mode, reizen en maatschappij/psychologie.

   3. Altijd en overal digitale toegang.
    
   U kiest zelf waar, wanneer en hoe u leest. Op uw laptop, tablet, smartphone of computer.
   - Lees elke dag de digitale krant zoals u ze op papier kent 
   - Krijg toegang tot alle plusartikels op de site en de app, inclusief het beste uit The New York Times.
   - Lees de laatste nieuwsupdates op uw smartphone
   - Duik in het enorme krantenarchief, tot 10 jaar terug
   - Ontdek elke week nieuwe voordelen met kortingen en gratis tickets voor concerten, films, musea, … 
    
   Koos u voor  De Morgen Digiflex, dan krijgt u toegang tot alle artikels - ook die met een plusje - op demorgen.be, de mobiele site en de nieuwsapp en hebt u toegang tot demorgen.be/voordelen.
    
   - Onbeperkte toegang tot alle online plusartikels
   - Dat zijn ongeveer 300 nieuwe plusartikels per week
   - Nieuws, dossiers, columns, achtergrond en opinie
   - Lees gemakkelijk op elk toestel
   - Elke week exclusieve voordelen en gratis cultuurtickets
   Koos u voor een weekendabonnement, dan krijgt u elke zaterdag de weekendkrant op papier en hebt u toegang tot demorgen.be/voordelen.
  • Wat zijn de voorwaarden voor dit abonnement?
  • Elk aanbod is enkel geldig in België, onder voorbehoud van wijzigingen.
   U koos voor een Digiflex abonnement? Dan is uw abonnement per 4 weken opzegbaar.
   U koos voor Weekend+Digitaal of Compleet abonnement? Dan loopt uw abonnement na 6 maanden vanzelf verder voor onbepaalde duur aan het standaardtarief. Uw abonnement is dan op elk ogenblik opzegbaar door te bellen naar onze lezersservice (02/454.25.91 - tijdens de kantooruren), minimaal 2 weken voor de start van uw volgende looptijd, zo stoppen wij op tijd uw abonnement. Dit aanbod is enkel van toepassing indien u de laatste 6 maanden geen abonnement op De Morgen hebt gehad op hetzelfde adres. Hebt u toch interesse in een abonnement? Bekijk dan ons permanent aanbod op demorgen.be/abonnement.
   De algemene abonnementsvoorwaarden zijn van toepassing en vindt u hier: www.demorgen.be/algemenevoorwaarden
  • Waarom nu een abonnement nemen?
  • U krijgt nu de mogelijkheid om te genieten van voordelig leesplezier.
   Kiest u voor een Digiflex abonnement dan leest u waar en wanneer u maar wilt voor maar 10 euro per maand alle artikels op demorgen.be, de mobiele site en de nieuwsapp.

   Kiest u voor een Weekend+Digitaal abonnement dan leest u voor maar 13 euro per maand i.p.v. 24,95 euro, u bespaart zo 48% op de standaardprijs.
   Kiest u voor een Compleet abonnement dan leest u voor maar 18 euro per maand i.p.v. 31,95 euro, u bespaart zo 44% op de standaardprijs.

   Gebruik de bestelknop bovenaan om uw keuze te maken. Makkelijk in 1 minuut geregeld.

   Mis ons voordeel niet en lees nu 6 maanden De Morgen extra voordelig.
   Profiteer nu, want dit voordeel is maar tijdelijk geldig.

Terug naar boven