Veelgestelde vragen
  • Wat krijgt u als abonnee?
  • Met een zesdaags abonnement (Compleet, Weekend+Digitaal, Digitaal) krijgt u:
    
   1. Elke dag het relevantste nieuws en onze straffe bijlages.

   Dagelijks krijgt u het belangrijkste nieuws uit binnen­- en buitenland met duiding & sport. Aangevuld met heldere analyses en spraakmakende opinies. Maar er is meer. In DM.focus gaan we dieper in op actuele thema’s. Inspirerend cultuur ­ nieuws, recensies en tips vindt u in DM.cult. Op vrijdag stomen we u klaar voor het weekend met cult.opvrijdag.

   2. Extra veel leesplezier met onze weekendbijlages.

   Weg van de waan van de dag. Op zaterdagochtend ligt de uitgebreide weekendkrant in uw brievenbus. Uw ontbijt met extra veel leesplezier kan starten.

   Zeno, uw extra weekendbijlage, wil u graag gidsen door de chaos die de nieuwsstroom meestal is. Met slimme interviews, verrassende reportages, bijtende essays én topfotografie. Aangevuld met een handige tv­-gids en boekenbijlage.

   In De Morgen Magazine ontdekt u alles wat het leven leuker maakt. Met focus op wonen, culinair, mode, reizen en maatschappij/psychologie.

   3. Altijd en overal digitale toegang.
    
   U kiest zelf waar, wanneer en hoe u leest. Op uw laptop, tablet, smartphone of computer.
   - Lees elke dag de Print Editie, de digitale versie van de papieren krant
   - Lees elke dag de Digitale Editie met het nieuws uit de krant, verrijkt met video, extra foto’s, voorgelezen columns en podcasts
   - Krijg toegang tot alle artikels op de site en in de app
   - Lees de laatste nieuwsupdates op uw smartphone
    
   Koos u voor  De Morgen Digiflex, dan krijgt u toegang tot alle artikels - ook die exclusief voor abonnees - op demorgen.be, de mobiele site en de nieuwsapp.
    
   - Onbeperkte toegang tot alle online artikels
   - Nieuws, dossiers, columns, achtergrond en opinie
   - Lees gemakkelijk op elk toestel
  • Wat zijn de voorwaarden voor dit abonnement?
  • Elk aanbod is enkel geldig in België, onder voorbehoud van wijzigingen.
   U koos voor een Digiflex abonnement? Dan is uw abonnement per 4 weken opzegbaar.
   U koos voor een Digitaal, Weekend+Digitaal of Compleet abonnement? Dan loopt uw abonnement na 6 maanden vanzelf verder voor onbepaalde duur aan het standaardtarief. Uw abonnement is dan op elk ogenblik opzegbaar door te bellen naar onze lezersservice (02/454.25.91 - tijdens de kantooruren), minimaal 2 weken voor de start van uw volgende looptijd, zo stoppen wij op tijd uw abonnement. Dit aanbod is enkel van toepassing indien u de laatste 6 maanden geen abonnement op De Morgen hebt gehad op hetzelfde adres. Hebt u toch interesse in een abonnement? Bekijk dan ons permanent aanbod op demorgen.be/abonnement.
   De algemene abonnementsvoorwaarden zijn van toepassing en vindt u hier: www.demorgen.be/algemenevoorwaarden
   U kan 1x van deze promotie genieten. Niet cumuleerbaar met een (af)lopend abonnement op De Morgen.
  • Waarom nu een abonnement nemen?
  • U krijgt nu de mogelijkheid om te genieten van voordelig leesplezier.
   Kiest u voor een Digiflex abonnement dan leest u waar en wanneer u maar wilt voor maar 10,95 euro per 4 weken alle artikels op demorgen.be, de mobiele site en de nieuwsapp.
   Kiest u voor een Digitaal abonnement dan leest u voor maar 12 euro per maand i.p.v. 20,95 euro. U bespaart zo 43% op de standaardprijs. U krijgt toegang tot alle artikels op demorgen.be, de mobiele site en de nieuwsapp. Daarnaast ontvangt u ook de digitale krant en Digitale Editie op tablet.

   Kiest u voor een Weekend+Digitaal abonnement dan leest u voor maar 14 euro per maand i.p.v. 24,95 euro. U bespaart zo 44% op de standaardprijs. U ontvangt elke zaterdag de weekendkrant op papier en krijgt daarnaast toegang tot alle artikels op demorgen.be, de mobiele site, de nieuwsapp, de digitale krant en Digitale Editie op tablet.
   Kiest u voor een Compleet abonnement dan leest u voor maar 25 euro per maand i.p.v. 35,95 euro. U bespaart zo 30% op de standaardprijs. U ontvangt elke dag de krant op papier en krijg daarnaast toegang tot alle artikels op demorgen.be, de mobiele site, de nieuwsapp, de digitale krant en Digitale Editie op tablet.

   Gebruik de bestelknop bovenaan om uw keuze te maken. Makkelijk in 1 minuut geregeld.

   Mis ons voordeel niet en lees nu 6 maanden De Morgen extra voordelig.
   Profiteer nu, want dit voordeel is maar tijdelijk geldig.
  • Ik ben al abonnee. Kan ik ook genieten van een aanbod op deze pagina?
  • Via tijdelijke aanbiedingen geven we nieuwe lezers de kans om aan een voordelig tarief kennis te maken met De Morgen.
   Dit aanbod is niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen of een (af)lopend abonnement en is enkel van toepassing indien u de laatste 6 maanden geen (proef)abonnement op De Morgen heeft gehad op hetzelfde adres.

   Bent u abonnee en is uw abonnement aan verlenging toe? Bel ons dan of u in aanmerking komt voor een voordelig verlengaanbod. Onze lezersservice is te bereiken van maandag tot vrijdag van 8 tot 17 uur en op zaterdag van 9 tot 13 uur, op het nummer 02/454.25.91.

Terug naar boven